image
Sfeer en Gezelligheid
image
Levende Kerststal
image
Chocomelk en Zingen
image
Speuren en Spelen

De kerstlichtjestocht is er voor iedereen! Ben je jong en vind je het heerlijk om in je wandelwagen buiten te zijn of bent u oud maar gaat u nog graag naar buiten… dan is deze tocht ontzettend leuk voor u en jou. Kinderen van de basisschool zullen de tocht vooral leuk vinden omdat er tijdens de wandeling allerlei kerstfiguranten en taferelen zijn speciaal voor hen. Weet je niets van het kerstfeest af of vier je het feest juist ieder jaar, in beiden gevallen wil je deze kerstwandeling zeker niet missen! We gaan er vanuit dat de wandeling samen genomen met de momenten dat je bij fragmenten uit het kerstverhaal stopt, zo´n 20 tot 30 minuten duurt. 

 

Wanneer?

Zaterdag, 21 december 2019

Tijd?

Tussen 18:00 tot 19:00 uur kunt u aan de tocht beginnen. Daarna hebt u alle tijd om de route te lopen. Duur: 1  - 1 1/2 uur.

Waar?

De startlocatie is dit jaar bij de Jeruzalemkerk (Troosterhof) in Utrecht Tuindorp, tegenover het (vernieuwde) winkelcentrum De Gaard. 

Rolstoel?

Als u in een rolstoel zit, kunt u meedoen aan de kerstlichtjestocht. Wilt u assistentie? Dat kan, neem dan even contact op met de organisatie.

Kosten?

Er zijn voor u geen kosten aan deze tocht verbonden!

Hoe?

Bij de Gaard is weinig parkeergelegenheid. Het is fijn als je met de fiets of lopend komt.